viernes, 11 de mayo de 2012

PARA AQUELLOS QUE LEÉIS EN CATALÁN....

Edicions 62 nos trae...La llum a casa dels altres


Autor:Chiara Gamberale


Col·lecció: El Balancí [Nro 677 ]


Formato: 432 Pags.


La Maria, una dona fantasiosa que té el do de convertir les reunions de la comunitat de veïns en emotives teràpies de grup, mor de sobte en un accident de moto. Deixa en herència una fi lla de sis anys i una carta. La nena es diu Mandorla perquè en néixer era petita com una ametlla. I ja en el nom du tot l’encant i l’absurditat del seu destí. 

En la carta, la mare li explica que el seu pare és un dels veïns de l’edifi ci. Però ¿qui, de tots els sospitosos, tenia una relació tan íntima i secreta amb la Maria i ara haurà d’assumir la responsabilitat? Després d’una llarga reunió sense que ningú confessi, els veïns decideixen per unanimitat acollir i criar la Mandorla entre tots.

Així, d’any en any, i de pis en pis a través de la mirada desconcertada d’una nena que creix, s’enamora i busca el seu pare, encenem els llums, i descobrim les ombres, d’unes famílies aparentment normals. I gràcies al cor palpitant, ara alegre ara desesperat, d’una protagonista inoblidable, els valors tradicionals sobre la veritat i la mentida, la parella o la família, el bé i el mal s’esquerden i mostren les claus d’una comèdia humana que ens ateny a tots. Perquè «tots vivim en la ignorància d’alguna cosa que ens afecta». 

«Altament recomanable. Una trama original, uns personatges fascinants, emotiva i amb reflexions il•luminadores. M’encanta la Gamberale: directa i lleugera, però gens trivial, profunda i amb aquella ironia que et fa somriure i reflexionar alhora». Una lectora
Sal de vainilla
Autor: Ada Parellada
Segell editorial: Editorial Planeta 
Pàgines 352
P.V.P. 18,90€L’Àlex és un cuinar amb talent, brusc i excèntric. 
L’Annette és una jove canadenca, dolça i sense experiència però amb mil idees sota el braç. 
L’Àlex i l’Annette, dos cors trencats que trobaran entre els fogons el condiment de la seva pròpia felicitat. 

Àcida, fresca i enginyosa, però també tendra i enigmàtica, per les pàgines de Sal de vainilla hi sobrevola un misteri i una passió continguda, però també un amor incondicional per la cuina. La metgessa de BarcelonaAutor:David Martí


Format 272 Pags


Història, llegenda i fantasia guien la protagonista pels mil secrets de la Barcelona gòtica en una novel•la plena de misteri, màgia i emoció.

Nadal de 1562. La metgessa Lluna Aymerich i la seva filla Eulàlia esperen il•lusionades la imminent tornada del pare. En un racó brut i fosc, però, el noble Hug de Montcada és assassinat per uns mercenaris que volen arrabassar-li el Llibre de les Essències, un compendi de coneixements màgics i naturals escrit pels homes i les dones més savis de la humanitat.

En mig d’un món d’homes, la valenta metgessa, mentre lluita per salvar la seva filla i guarir els malalts de l’epidèmia de pesta, emprèn una intricada cursa per Barcelona –la ciutat de les tres catedrals o del laberint subterrani. I gràcies als antics secrets que guarden les pedres, descobreix el camí per protegir el Llibre.

Tal com va fer a Les bruixes d’Arnes, David Martí ens capbussa en un món proper ple d’encant i saviesa. Un món en el qual fantasia i realitat donen la mà a una dona decidida i coratjosa. 

Y UN POCO DE CASTELLANO...

Llámame cuando llegues al cielo


Jackie Newcomb Madeline Richardson

Páginas 272 pgs.


El vínculo con les seres queridos difuntos persiste. En esta asombrosa y conmovedora historia real, las especialistas en espiritualidad Jacky Newcomb y Madeline Richardson, ambas hermanas, comparten los mensajes recibidos de su padre, Ron, durante los tres años transcurridos desde que este falleció. En ellos, él les asegura que se encuentra bien, y les ofrece sus consejos y su apoyo.

Llámame cuando llegues al cielo nos muestra que el término de la vida no supone el final, y que también es posible hallar la felicidad en una existencia tras la muerte. Sin duda, este emotivo tributo de las dos hermanas a su difunto padre aportará consuelo y esperanza a aquellos que han perdido a personas queridas.

El conmovedor testimonio de dos hermanas sobre la existencia feliz de su difunto padre tras su fallecimiento. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Si quieres regalarme una sonrisa ¡ Coméntame! Es gratis